Make your own free website on Tripod.com
 
 Navigatie >>  THUIS  INFO  CONTACT  MEDIA  CREW  LINKS
CultuurRaam >> FOTO's DATA RECENSIES 'T RAAM FORUM VARIA
>> KLIK HIER om de affiche van ODEK te bekijken

                                             Welkom op de ODEK Site.

We naderen de officiŽle opening van onze site. Zaterdag 21 september is het zover,1 dag na het uitdelen van onze affiches. In de aanloop naar die dag zullen er dagelijks updates van deze site gebeuren. Deze zullen gaan van meer inhoud tot aanpassingen aan bestaande teksten totzelfs nieuwe onderdelen en nieuwe lay-out. Ik som ze even op :

- De duidelijkste verandering is de aanwist van het "CultuurRaam". Deze is als overgangs oplossing totdat de officiŽle site van de Kunstenmakerij zelf online komt volgend jaar. Het doel van dit initiatief is om leden en geÔntereseerden van de KM informatie te kunnen geven ivm met andere cultuurevents. Recensies gemaakt door anderen zijn ALTIJD welkom en kunnen naar mijn e-mail doorgestuurd worden.

-  Er zal een rollenlijst komen met bijkomende foto galerij met foto's en korte uitleg van de deelnemende mensen aan dit project.

- Lay-out : reintroductie van de FORUM knop direct toegankelijk op de navigatiebar (dit is voor de luie mensen onder ons). Introductie van het CultuurRaam en opkuis van "dode knoppen". Betere code voor netscape gebruikers.

- Programma om makkelijk rechtstreeks recensies en commentaar op toneelstukken te maken. Zal op de site gezet worden onder de link : "recensies".

- Nieuwe en aangepaste (en duidelijkere) info over ODEK + wat extra randinformatie en weetjes.

Dit zijn zowat de belangerijkste dingen die in mijn gedachten op kwamen, als je nog andere aspecten hebt of aanvullingen kan je me die altijd laten weten :

Opmerkingen of bedenkingen : klik hier !!!

Kunstenmakerij © Copyrights 2002