Make your own free website on Tripod.com
 
 Navigatie >>  THUIS  INFO  CONTACT  MEDIA  ACTEURS  LINKS
CultuurRaam >> FOTO's DATA RECENSIES 'T RAAM FORUM VARIA
>> MEDIA nu met nieuwe odek wallpaper !!!

 OVER ODEK

ODEK, ofwel "Om Dat Ene Kind" is een trilogie dat het thema van de bijbel behandelt. Het is geschreven door Chris Moens en voor de eerste keer opgevoerd in 1990. Het is een mysteriespel voor de jeugd. Het eerste stuk : "ODEK vooraf" verteld het verhaal over het Oud Testament; hoedat God en de Duivel elkaar bekampen in een nooit ophoudende strijd en hoedat Gods creatie; de mens, hierin gebruikt wordt als een pion in een groot spel. ODEK 1 en 2 worden in 2004 gespeeld respectievelijk voor Kerstmis en voor Pasen.

OVER DE KUNSTENMAKERIJ 

De kunstenmakerij is opgestart door Chris Moens 17 jaar geleden. Het heeft als doel om ieder kind tussen de 7 en 22 jaar kans te geven om in contact te komen met toneel. En jaar geleden is Chris Moens met deze vereniging gestopt en hebben Joost Bevernage en Hans Claes dit initiatief overgenomen. Nu tesamen met 34 kinderen tussen de 7 en 18 jaar werken ze vollop aan de nieuwe productie met als doel, zoals altijd, , iets bij te leren en vooral plezier te hebben.

OVER ODEK VOORAF

Hoe kom je op het idee om de wereld te creren en je zou toch al van het begin moeten weten dat dat falicant zou aflopen. De tweestrijd tussen God en de Duivel bereikt n van zijn hoogtepunten. En Gods volk zit er middenin. Bereid u voor op een onthulling van wat u dacht te weten over het oud testament. 

Kunstenmakerij Copyrights 2002