Make your own free website on Tripod.com
 
 Navigatie >>  THUIS  INFO  CONTACT  MEDIA  CREW  LINKS
CultuurRaam >> FOTO's DATA RECENSIES 'T RAAM FORUM VARIA
 
18/09/2002                        OfficiŽle opening van 'T Raam

Dit is een nieuw project van deze site. De bedoeling is om op regelmatige basis "hot-news" van het performing wereldje weer te geven op een beknopte manier. Hiervoor zouden we graag beroep doen op iedereen die maar een nieuwtje weet. Wij hopen alvast dat we een wat informatieve taak kunnen invullen.

 

18/09/2002                           Ballet van Vlaanderen creŽrt

De musical afdeling van het ballet van Vlaanderen gaat zijn eigen weg. Na een reeks van klassiekers te hebben uitgeput heeft de afdeling gekozen voor 3 kamermusicals die zijn ontstaan uit het creatief musicallabo van het Ballet. Zowel het economisch aspect als het klein aanbod van bestaande musicals speelde in deze beslissing een rol. (aldus Linda Lepomme, artistiek directeur). Hun eerste producties vallen al direct op. "Lets do it" met in de regie Lieven Debrauwer, bekend van Pauline en Paulette, spelende op 20 en 21 september in 't Eilandje. En hun volgende musical "She loves me" met de terugkeer van An Lauwerein die een succesverhaal kende in Londen met haar rol in The Phantom of the Opera.

 

16/09/2002                       Pascale Platel verovert Amsterdam

Nog geen drie maanden geleden won Pascale Platel  met haar nieuwste jeugdtheater productie , "Ola Pola Potloodgat" de 1000 Watt-prijs en gisterenavond sleepte ze de grote theaterfestivalprijs in de wacht. Deze onderscheiding is goed voor 22.222 euro. Ola Pola Potloodgat werd vooral geprezen voor het nieuwe genre dat midden houdt tussen cabaret, show en theater.

 

Kunstenmakerij © Copyrights 2002